vrijdag 29 augustus 2014

Deze week zijn we weer naar de bibliotheek geweest. We hebben met elkaar naar het nieuwe uitleensysteem Schoolwise gekeken. De kinderen kunnen nu inloggen en dan boeken zoeken, maar ook filmpjes en websites bekijken. Superhandig voor bij de projecten. De kinderen kunnen nu ook tips naar elkaar sturen. Daar waren ze ook erg enthousiast over! Dus geef de inlognaam en het wachtwoord op een briefje mee naar school, zodat ze het kunnen gebruiken.


Deze week hebben we het ook over de regels in de klas gehad. Waarom die er zijn en wat het verschil is tussen afspraken en regels. Daarna zijn we samen de vlag voor de klas gaan maken. Die hangt binnenkort in de gang te wapperen.. 

De vrije tekst van vorige week over jezelf. Hebben de kinderen deze week in het net gemaakt en die hangen in de gang. Misschien kunnen jullie ook raden wie, wie is.

En we besteden nog steeds veel aandacht aan samenwerkopdrachten en spelletjes. Dit is de voor de eerste zes weken erg belangrijk, omdat in deze weken de groep zich vormt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten