woensdag 22 april 2015

Vorige week zijn er een aantal groepjes druk bezig geweest met watervallen maken. Een plank en daarop bevestigen ze allerlei materiaal die er voor zorgen dat het water naar beneden komt in een prachtige baan.
Ook hebben verschillende groepjes voorbereidingen getroffen voor ons Aquatorium. (naam is bedacht door de kinderen)
Proefjes worden voorbereid, het restaurant, de kassa, de plattegronden, de kaartjes en van alles en nog wat... wie weet kunnen jullie allemaal binnenkort een kijkje komen nemen!
Luca heeft vorige week vrijdag zijn presentatie gehouden. Luca helpt zijn opa altijd met de schapen en had daarom een echt lammetje mee naar de klas! Dit was natuurlijk helemaal te gek!







Deze week zijn we verder gegaan met de voorbereidingen voor het Aquatorium... ook zijn we voor de moeders verrassingen aan het maken...

De kinderen die het leuk vonden hebben gedichten geschreven voor Bevrijdingsdag. We hebben hier eerst een gesprek over gehouden. De kinderen wisten er veel over en ze vonden het erg interessant.  Het gedicht kan ook uitgekozen worden door een commissie en dan mag je hem zelfs voordragen op de Rode Steen of op het Kerkplein 5 mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten