vrijdag 16 januari 2015

Deze week hebben we extra activiteiten gedaan voor de groepsvorming, dat betekent veel spelletjes en samenwerkopdrachten. Dit omdat de groep na de vakantie toch weer even moet wennen en we met een goede sfeer het nieuwe jaar willen ingaan met deze leuke groep!
Jullie hebben de prachtige bouwwerken van spaghetti en spekjes vast gezien! Het was een samenwerk opdracht en het ging erom welk groepje het hoogste gebouw kon maken. Dit was nog best lastig, want de spaghetti breekt snel.. Op een gegeven moment ontdekten de kinderen dat een driehoek constructie toch steviger is en gingen de gebouwen de lucht in! Hieronder een kleine fotosessie...














 We hebben ook een hiphop dansles gehad met Fame Academie...
Merel heeft haar boekpresentatie gehouden over Jubelientje. Ze had een toneelstukje voorbereid en uitgespeeld met een groepje kinderen. Daarna nog even voorgelezen! Goed gedaan Merel!
En tijdens de kijkochtend mochten Karin en Loran een spel doen met de klas. Een spel wat ze in de plusklas hadden gespeeld... Het letterspel! Een leuk spel dat met veel enthousiasme gespeeld werd.. Karin en Loran leuk dat jullie het ons hebben geleerd!

Volgende week starten we met het nieuwe project..."wat van ver komt is..." Over de gouden eeuw.
En ook zijn er de komende twee weken weer de Cito toetsen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten