donderdag 8 januari 2015

Voor iedereen alsnog de beste wensen!
Wat is het leuk om iedereen weer te zien na de vakantie! Maandag even zoeken, want iedereen heeft een nieuw plekje in de groep. En een nieuw klasgenootje erbij! Voor Jurre een hartelijk welkom bij ons in de groep!

Maandag zijn we begonnen met het aanleren van de gedragsregels door de hele school. Dit is met een viering geopend. Tijdens de viering werd de eerste gedragsregel uitgebeeld en uitgelegd. We lopen rechts door de gang en op de trap en doen rustig in de gang. Iedereen die het goed doet krijgt complimentjes en kan stickers verdienen!

We hebben deze week een ware feestweek met vier verjaardagen! Wat een gezelligheid in de klas.

Verder zijn we rustig begonnen. We hebben onze kaften van de portfolio's afgemaakt en weer even gezellig met elkaar spelletjes gedaan. Jurre, Wesley en Jelte hebben een prachtig gebouw gemaakt:


Woensdag had Tess haar boekpresentatie en ze heeft het uitgebreid voorbereid en heel creatief gedaan! Het begon allemaal bij de binnenkomst, verkleed met een koffer en spulletjes... We werden meteen al nieuwsgierig. De presentatie ging over het boek Sam Schoffel, doet het weer! Van Paul van Loon.
Het boek ging over vreemde zaken die verdwenen. Kinderen in de klas werden gekozen als personages uit het boek en moesten spullen verstoppen, die "Sam Schoffel" ging zoeken. De klas werd beloond met een lekkers snoepje! Tess top gedaan.
 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten