donderdag 19 maart 2015







Maandag zijn we heerlijk creatief bezig geweest en hebben we monsters gemaakt n.a.v. een boek. Het was mooi om te zien hoe creatief iedereen is en hoe iedereen dan ook weer wat anders maakt en verzint.
Dinsdagmiddag hebben we getennist! Dit was heel leuk. Na de warming up gingen de kinderen in een circuit allerlei onderdelen doen.
























Woensdag hebben we genoten van de boekpresentatie van Loran. De stemmetjes die ze ingesproken had bij haar powerpoint waren erg grappig. Ze had ook een heel oud boek, dat vonden de kinderen ook wel interessant. Goed gedaan Loran!
 Woensdag hebben we onze monsters nog een kleurtje gegeven. Het resultaat was erg leuk!



Heeft u het thuis al gemerkt. We zijn met PBS begonnen met het belonen. We delen klavertjes uit aan de kinderen die de regel goed laten zien. Als de kinderen 5 klavertjes hebben verdient mogen ze iets kiezen van de 4 beloningen die we samen met de klas hebben bedacht.

En donderdag is het Sint Jozefdag! We krijgen 2 dansworkshops en hebben de hele dag feest. Aan het einde van de dag is er een voorstelling in de gymzaal (14:45-15:15 uur) U komt toch ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten